MOTOROS NAPELLENZŐ

motoros-napellenző-1

Kényelmes: egyetlen gombnyomással a napellenzőt ki- vagy beengedheti. Nem kell ezért megzavarnia saját pihenését.

Biztonságos: elmegy otthonról és kiengedve hagyta a napellenzőt? Vagy hirtelen nagy szél támad? Az okos szélérzékelő automatikusan behúzza az árnyékolót, így megvédve annak szerkezetét a rongálódástól.

Még több lehetőség: a beépített világítóegység és a hősugárzó lehetőséget ad arra, hogy teraszán este, hűvösebb időben is többet tartózkodjon.

Intelligens: eső-, fény- és szélérzékelők segítségével minden időjárási viszonyhoz alkalmazkodik napellenzője.

Elegáns: a különböző színű és vonalvezetésű távirányítók illeszkednek a különféle stílusú lakásbelsőkhöz. A Patio kivitel csepp- és ütésálló tulajdonsága miatt ideális kültéri használatra.

 

A MOTOR BESZERELÉSE ÉS HASZNÁLATA:

A Somfy valamennyi napellenzőtípus motorizálásához és automatizálásához kínál megoldást. Hosszúkás formájának köszönhetően elrejthető abban a csőben, amelyre a vászon feltekerődik.

A motort elektromos áramforrásra kell csatlakoztatni. A napellenző falra szerelt vezérlőegységgel vagy távirányítóval működtethető. Az érzékelőknek köszönhetően a napellenző automatikusan reagál az időjárás változásaira.

somfy napelllenző 1

somfy napelllenző 2

 

Ön dönt… árnyék egyetlen gombnyomásra?     Válasszon!

• Eolis 3D RTS: napellenzőre szerelt vezeték nélküli szélérzékelő.

Erős szél esetén automatikusan behúzza a napellenzőjét. Állítható szélértékek, hosszú élettartamú elemekkel.

motoros-napellenző-2

 

• Beépített világítóegység: napellenzőre vagy falra szerelt világítás (5 spotlámpa) – így sötétedés után is tovább tartózkodhat az árnyékoló alatt, akár esőben is. Mindezt a napellenző fényerősség-szabályzós távirányítóval kezelheti.

motoros-napellenző-3

 

• Sunis RTS: falra szerelhető vezeték nélküli napelemes fényérzékelő. Napsütés estén automatikusan kiengedi napellenzőjét. Esztétikus, kis helyet foglal és vezetékelést nem igényel.

motoros-napellenző-4

 

• Beépített hősugárzó: akár hűvösebb évszakokban, vagy estéken is tovább élvezheti a terasz lehetőségeit a távirányítóval szabályozható hősugárzóval.

Az infravörös sugárzásnak köszönhetően 96%-os hatásfokkal melegíti a közelében tartózkodhat. Nem a levegőt, az emberi testet melegíti. 16 m2–nyi területen belül komfortos hőérzetet biztosít.

motoros-napellenző-5

 

• Telis távirányítók különféle kivitelben: könnyen kiválaszthatja otthonának stílusához leginkább illő kivitelű távirányítót. A Patio kivitel ütés- és cseppálló tulajdonságokkal rendelkezik, ideális kültéri használatra.

A Telis Modulis görgőjével finoman állíthatja a világítás- illetve a hősugárzó egységek teljesítményét.

motoros-napellenző-6

AUTOMATIKUS IDŐJÁRÁST ÉRZÉKELŐ RENDSZEREK:

AUTOMATIKUS IDŐJÁRÁST ÉRZÉKELŐ RENDSZEREK

 

VEZÉRLÉSI CSOMAGOK és LEHETŐSÉGEK:

AUTOMATIKUS IDŐJÁRÁST ÉRZÉKELŐ RENDSZEREK

 

NAPELLENZŐ Árajánlatkérés      NAPELLENZŐ Ár      NAPELLENZŐ Referencia