SOMFY EXPERT PARTNERSÉG

napellenző somfy

SOMFY-ról röviden

A SOMFY nemzetközi piacvezető multinacionális cég, amely napellenzőkhöz, redőnyökhöz, belső árnyékolókhoz és kapukhoz tervez, fejleszt és gyártelektromotorokat, vezérléseket és kapcsolókat. A vállalatot Franciaországban a Mont Blanc lábánál fekvő Cluses-ben alapították 1960-ban. A finommechanikai berendezéseket gyártó családi vállalkozás mára egy világszerte piacvezető céggé fejlődött. A SOMFY International cégnek 45 országban van képviselete és világszerte 3200 főt foglalkoztat.

A magas színvonalú termékeket előállító SOMFY irodaházakba és lakásokba nyújt komfortos és egyszerű megoldást elektromos motorrendszereivel és mikro-elektronikus vezérléseivel. Az árnyékolók automatizálásával nemcsak kényelmet, hanem biztonságot is nyújthatunk, valamint jelentős energiát és időt takaríthatunk meg.

A Somfy Kft. 1998-ban alakult meg és a 2000. évtől a magyarországi eladásokon felül a dél-kelet európai országokba is felel az értékesítésért.

 

SOMFY Expert Program

A minőségi termékek előállítására és a színvonalas kiszolgálásra való törekvés, illetve a viszont- eladókkal való kapcsolat fontossága a Somfy kiemelt célja és jövőbeni feladata. Ezért hívtuk életre a Somfy Expert programot, mely a minőségi árnyékolástechnikával foglalkozó, Somfy partnerek köre.

 

A Somfy Expert cégek jellemzői:

• a lakosság részére minőségi termék és szolgáltatás a megrendeléstől a kivitelezésen át az utólagos szervizelésig

• szakszerű, hozzáértő szakemberek a redőnyök, napellenzők és egyéb árnyékolók motoros mozgatásának területén

• folyamatos Somfy továbbképzésen résztvevő, felkészült műszaki szakemberek

 

Miért érdemes Önnek motoros redőnyét/napellenzőjét a Somfy Experteknél vásárolnia? Mert:

• megbízható, hozzáértő szakemberek tájékoztatják Önt a lehetőségekről, a kivitelezésről és az árakról a Somfy garanciájával

• több éves tapasztalattal rendelkező cégek garantálják a minőségi árnyékolókat és a hozzájuk kapcsolódó termékeket

• a Somfy Expertek folyamatos képzést kapnak a Somfy Kft.-től, hogy az Ön legmerészebb ötletére is megoldást találjanak

• 5 éves garanciát adnak minden redőnymotorra, illetve minden egyéb Somfy csőmotorra.

SOMFY EXPERT - a megbízható forrás !