SCRIGNO TOKOZOTT NAPELLENZŐ

SCRIGNO TOKOZOTT NAPELLENZŐ

A Scrigno napellenző a legnagyobb népszerűségnek örvend a kazettás napellenzők közül.

Nagy előnye, hogy az egész mechanizmus és a ponyva összecsukott állapotban tökéletesen védve marad az időjárástól a designes tokszerkezetben. A napellenző szerkezetének köszönhetően számos környezetben alkalmazható, családi házak, lakások, vendéglátóipari egységek teraszaira és erkélyeire egyaránt.

A szerkezet olasz Gibus, a ponyva osztrák Sattler.

Szerkezete:

  • kazettás csuklókaros napellenző
  • szerkezete rozsdamentes acél
  • alapszínek: fehér, zöld, szürke, barna, fekete, antracit
  • szerelhető : homlokzatra, mennyezetre, szarufára
  • max szélesség: 500 cm
  • max karkinyúlás: 300 cm

Ponyva védelem:

  • Umbroll színsorból választható textil
  • a ponyva véd tokba tekeredik be
  • nano-impregnálás, amely növeli az ellenállást a szennyeződéssel szemben

 

Sattler textília leírás:

Azért, hogy Ön a Napot, a nyarat és a friss levegőt zavartalanul élvezhesse, mi már régóta foglalkozunk a napellenzők egyik fontos tulajdonságával, az UV védelemmel. Az érezhető klímaváltozás következtében az UV sugárzás drámaian megnőtt és ezzel együtt nő a sugárzás későbbi következményeinek (bőrelszíneződések, bőrrák) veszélye is. Ha most azt gondolná, hogy az árnyék kielégítő védelmet nyújt, ki kell ábrándítanunk, mivel éppen nem megfelelő textíliák árnyékában lehet az UV sugárzás jelentősen egészségkárosító hatású. A mi saját HighTex követelményünk megfelelően minden textíliánkat erős UV védelemmel láttuk el, amelyet az ARGE (a berni Svájci Rákliga Bőrgyógyászati Egyesület) tanúsít. Ez a 801-es tanúsítvány minden egyes anyagnál pontosan megadja, hogy a direkt napsugárzás hatására mennyivel növekszik a bőr saját védekezési ideje. Itt már egy alacsonyabb, pl: „40” besorolású anyag is az UV sugárzásnak több mint a 95%-át kiszűri.

Most már megnyugodhat: a Sattler anyagok alatt nem csak a pihenés kényelmes és kellemes, de a napfényt beengedve megfelelő védelemben szembe is nézhet vele. A folytatódó klímaváltozásra való tekintettel ez igazán biztonságos.

 

Galéria

 

További prémium tokozott napellenző típusok:

» Fullcasette típus megtekintése

» Segno típus megtekintése

 

 

NAPELLENZŐ Árajánlatkérés      NAPELLENZŐ Ár      NAPELLENZŐ Referencia