UMBROLL NAPELLENZŐ - FULL

FULL napellenző leírás

A FULL napellenzőknél a szerkezetek felépítése lehet akár Basic akár Shadow rendszerű, a napellenző különlegessége, hogy szolgáltatásait tekintve mind a négy évszakban használható.

A napellenző szerkezetek a méretüknél megfelelő erejű kézzel is tekerhető motorokat tartalmaznak. A motorok távirányíthatóak, fény és szélvezérléssel. Leereszthető homlokprofil került a napellenzőre, nagyobb szélességnél 2 db 5 m-es stációból leereszthetően.

A napellenző felerősítésénél 6 m-ig, 6 m felett 2 db 3 m hosszú dimmelhető távirányítóval működő világítótest van. A hideg ellen 4 m-ig 1, felette 7 m-ig 2, e fölött 3 szabályozható nagyteljesítményű infra fűtőtest védi a teraszon ülőket.

Nyári melegben a homlokprofilba épített vízpárás légkondicionálás teszi komfortossá a teraszunkat. A ponyvafelület speciális 100%-ban UV szűrő Reflect anyagból készül.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a kinyúlás vízszintes helyzetben értendő, mert ha a ponyva szögét változtatjuk, azzal csökken az általa lefedett terület. Az ajánlott minimális lejtésszög 13 fok az esővíz könnyű lefolyása miatt.

A tartókonzolok és a többi alumínium öntvény, a karprofilok és a homlokcső RAL 7035 színre szinterezettek.

A szerkezet 30 – 40 km/h szelet képes elviselni, a ponyvafelület nagyságától függően.

NAPELLENZŐ - FULL

 

Vásárlói tájékoztató (pdf):      

 

NAPELLENZŐ Árajánlatkérés      NAPELLENZŐ Ár      NAPELLENZŐ Referencia