UMBROLL NAPELLENZŐ - GASTRO NAPELLENZŐ

GASTRO napellenző

A „Gastro” napellenző állvány kerthelyiségek, vendéglői teraszok könyökkaros árnyékolóinak tartására szolgál. A „Gastro” napellenző állvány nagyméretű és nagy kinyúlású napellenzők felszerelését teszi lehetővé.

Az acél áthidaló egy rácsos tartó, amely 40 x 60 mm-es zártszelvényből készül.

A tartó oszlop 90 x 90 mm-es zártszelvényből, vagy Ø 108 mm-es csőből készül igény szerint, a környezethez jobban illeszkedő kialakításának megfelelően. A tartó oszlopok készülhetnek betonozható, a talajba 60 cm mélyen betonozott lábbal, de meglévő kőburkolatú teraszoknál a terasz síkra, a betonfelületre acél dűbellel rögzíthető hegesztett talppal is. ennek a talpnak a mérete 50 x 50 cm.

Bármilyen RAL színre színterezhető.

Maximális szélesség szerkezetenként 10 m.

Karkinyúlás: 5- 5 m

 

GASTRO BASIC napellenző

A Gastro Basic napellenző szerkezetek áthidaló traverzre építettek. A karok kiosztásai a Basic napellenzővel megegyezők. Az áthidaló magassága mindenkor az igényeknek és a napellenzők kinyúlásának megfelelően kerülnek kialakításra.

A napellenzők univerzális konzollal kerülnek felszerelésre, hogy a védőtetők helye biztosított legyen.

 

GASTRO SHADOW napellenző

A Gastro Shadow napellenzőknél a szerkezetek szintén áthidaló traverzre építettek. A karok kiosztásai a Shadow napellenzővel megegyezőek. Az áthidaló magassága mindenkor az igényeknek és a napellenzők kinyúlásának megfelelően kerülnek kialakításra.

A napellenzők univerzális „E” konzollal kerülnek felszerelésre, hogy a védőtok helye biztosítva legyen.

 

napellenző-gastro-váz1

 

NAPELLENZŐ Árajánlatkérés      NAPELLENZŐ Ár      NAPELLENZŐ Referencia