NÉPSZERŰ NAPELLENZŐK

A legnagyobb számban eladott napellenző a BASIC típusú könyökkaros árnyékoló.

Népszerű napellenzőA Basic típusú napellenzőnk speciális konzoljának, remek működési mechanizmusának, anyagi minőségének, hosszú élettartalmának, remek ár érték arányának, mindezen jó tulajdonságok összességének köszönheti népszerűségét. De nézzük, hogy mit is rejtenek ezek a szép jelzők pontosabban!

Két különböző típusú konzolja segítségével homlokzatra, szarufára és mennyezetre, szinte bárhova felszerelhető. A folyamatos hibátlan működését egy ön zsírzó lánchajtás segíti, melyet a könyökkarokban helyeztek el, így hosszútávon feszes marad a ponyva. A SATTLER ponyva minősége hosszantartó, élénk, tiszta, szép szín világával, vidámsággal, eleganciával öltözteti otthonunkat, egy extrudált alumínium szerkezetre felépülve.  Mindezen sorok után az ember azt gondolná, hogy az ára biztosan borsos, de a rengeteg számban eladott napellenző és azok boldog tulajdonosai azt bizonyítják, hogy ez a termék elérhető, és kedvező áron van.

 

A legjobb felszereltséggel rendelkező napellenző a FULL napellenző.

Lehetővé teszi, hogy minden évszakban használható legyen. Szerkezete lehet BASIC, akár SHADOW rendszerű. Felszereltsége motoros működtetéssel, beépített infrás térfűtéssel, vízpárás légkondicionálással és világítással, leereszthető drapériával egyértelműen elnyeri a kiválóan felszerelt minősítést.

 

A felmérés során legszebbnek kikiáltott napellenző a CASETTE napellenző.

Szerkezete visszahúzott állapotban egy teljesen zárt fémtokba záródik, így a tok teljes védelmet nyújt mind a ponyva, mind a napellenző szerkezet számára, óvva azokat az időjárás viszontagságai ellen, megnövelve az élettartamát, a legexkluzívabb megjelenéssel. Otthonunk ékszere motorosan vezérelve maximálisan tulajdonosa kényelmét szolgálja.