Gyakori kérdések napellenző vásárlásakor

Hova érdemes napellenzőt tenni?

Többféle Napellenző szerkezetnek köszönhetően, bármely teraszt, erkélyt, kerthelyiséget vagy nyílászárót láthatunk el kellemesen hűsítő árnyékolóval.

Legáltalánosabb elhelyezési területei a homlokzati falra, mennyezetre, szarufára.

 

Miért Hasznos a napellenző?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes napellenzőt vásárolni.

Komfortosabbá teheti életünket, mert olyan lehetőségeket biztosít számunkra, mint a szabadtéri klíma szabályozása, a káros sugárzás elleni védelem, elegáns megjelenésével öltözteti otthonát, eredményesen óv a kíváncsi tekintetekkel szemben.

 

Hol tekinthetem meg a napellenzőket - termékeket?

Budapest területén belül már négy különböző helyen, exkluzívan berendezett bemutató teremmel várjuk kedves ügyfeleinket, ahol megtekinthetik széles termékskálánkat. Ingyenes szaktanácsadással, árajánlat készítéssel segítünk kiválasztani az ön számára legmegfelelőbb terméket.

Keresse fel az önhöz legközelebb eső bemutatótermünket:

 

Hogyan tudok napellenzőt rendelni, mi az általános ügymenet?

Rendelést bármely az ön számára közeleső bemutatótermünkbe befáradva, vagy elektronikus úton e-mail-ben, illetve faxon adhat le.

 

Melyek a fizetési feltételek?

Cégünk ilyen szempontból is rugalmas, így a Tisztelt megrendelő kétféle lehetőség közül választhat, hogy miként rendezi, a megrendelés összegének kifizetését.

1. lehetőség: Megrendeléskor a teljes ár 50%-a, a beépítés napján a fennmaradt 50% fizetendő.

2. lehetőség: Megrendeléskor a 15% befizetésével, majd a helyszíni felméréskor a teljes vételár 50%-ra kiegészítve, a beépítés napján a fennmaradt 50% fizetendő.

 

Helyszíni felmérés során kiegészíthetem a megrendelésemet?

Természetesen van rá lehetőség, hogy kiegészítse, akár még tanácsot is kérhet.

 

Milyen típusú napellenzőre van szükségem?

Termékpalettánkon a legkülönbözőbb igényeket is kielégítő napellenzők szerepelnek, ingyenes szaktanácsadásért keresse az önhöz legközelebb eső bemutatótermünket, ahol segítünk kiválasztani árban és komfortfokozatban az ön számára legmegfelelőbbet.

 

Miért motorizáljam a napellenzőmet?

A motoros napellenzővel a pihenés komfortos, rádiós vezérlés segítségével a szél és fényérzékelőkkel kiegészítve dinamikus árnyékolást valósíthatunk meg. A napellenzőnk fényérzékelő segítségével napsütésre kiengedi, szélérzékelővel szerelve vihar esetében behúzza magát.

Mit lehet tenni az áramszünet ellen?

Motorizált napellenzőinket lehetősége van úgynevezett NHK típusban rendelni, melynek nagy előnye, hogy áramkimaradás esetén kurblival lehet működtetni az árnyékolót, így az minden helyzetben behúzható és kitekerhető.